Norsk Tipping Banens beste: Zdenek Ondrášek

Tromsøs angrepsspiller markerte returen til Eliteserien med å bli kåret til banens beste i rundens hovedkamp og fikk dele ut kr 10 000,- til IF Fløya.

Søndag var det duket for hovedkamp i Eliteseriens 18. serierunde mellom Rosenborg og Tromsø. Lagene kjemper i hver sin ende av tabellen, der RBK ønsker å henge med i gullkampen mens Tromsø ønsker å holde avstanden ned til kvalikplass.

Hjemmelaget startet kampen på best tenkelig måte, og allerede etter 25 minutter ut i første omgang stod det 2-0 til trønderne etter scoringer av Noah Holm og Emil Konradsen Ceide. Det tok ikke lang tid etter kampens andre scoring før Tromsø tok grep, og gjorde sitt første bytte. Inn på banen kom en tidligere tromsøhelt og toppscorer i Eliteserien, Zdenek Ondrášek.

Det ble raskt mer liv i laget fra nord, og kampen fikk ny spenning etter 36 minutter da Tomas Totland satte inn 2-1 for bortelaget. Like etter pause fikk vi se hvorfor Tromsø har hentet Ondrášek tilbake til klubben, da han utlignet til 2-2. Se scoringen her:

Ondrášek så sylskarp ut på lerkendalmatta søndag kveld, og mye tyder på at Tromsø skal få nyte godt av storsigneringen utover høsten. Til tross for at RBK stakk av med seieren på overtid var den tsjekkiske spissen glad for å være tilbake. Til Eurosport sa han følgende: - Det er flott å være tilbake. Alle kjenner til historien min i Tromsø og det var godt å være tilbake. Jeg er glad for å få spille min første kamp i dag, så er det synd at vi ikke får tre poeng.

Ikke bare fikk Ondrášek med seg prisen som banens beste, men han fikk også dele ut kr 10 000,- fra Norsk Tipping til en valgfri breddeklubb. Disse pengene ga han til IF Fløya, som også holder til i Tromsø.